Sebastian Pop candidează independent și ia cu el și Biroul Municipal al AUR Arad

Sebastian Pop candidează independent și ia cu el și Biroul Municipal al AUR Arad

Sebastian Tiberiu Pop, fost președinte al Organizației Municipale AUR Arad, și-a anunțat zilele trecute demisia din partid și, automat, retragerea din toate funcțiile ocupate în cadrul acestuia.

Totodată, și-a anunțat intenția de a candida independent la Camera Deputaților.

Astăzi, Pop a susțiut o conferință de presă prin care și-a oficializat candidatura independentă, alături de Ana Tyukodi, Ovidiu Arsa, Oana Todor, Ramona Ciubotariu, Adela Arsa și Dan Petruțiu, care au părăsit partidul lui George Simion, alegând să facă parte din echipa candidatului independent.

Sebastian Pop este de părere că, dacă Aradul are în total 10 parlamentari (trei senatori și șapte deputați), cel puțin un deputat ar putea să fie al arădenilor, nu al partidelor. „În acest moment, la AUR Arad, consider că nu pot îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus. Eforturie mele și ale echipei de a crește partidul în municipiu și județ sunt blocate total de actuala conducere care, nu doar în opinia mea, și-a transferat partidul pe persona fizică și este incapabilă de a coagula, conduce, motiva și dezvolta o organizatie AUR local unită, într-un mod eficient și care să acționeze în folosul comunității. Consider că încrederea pe care ați acordat-o conducerii actuale a fost deturnată în scopuri exclusiv personale și către interese externe partidului chiar de către cel desemnat să conducă partidul. Cu toată opoziția din precampania și campania de alegeri locale, în ciuda tensiunilor cauzate de lipsa de comunicare și în pofida tuturor piedicilor interne și externe, a dezinformărilor repetate, am acționat responsabil și consecvent, reușind să atingem rezultatele pe care le cunoașteți”, a declarat fostul lider al AUR Arad.

  1. bine dl Pop o sa luati 12 voturi

    Raspunde
  2. N-a avut loc de Galis si Aslau la AUR?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.