Sediile, delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din această toamnă

Sediile, delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din această toamnă

Cei care doresc să afle informații cu privire la sediile, delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile din această toamnă pot consulta pagina de internet a instituției prefectului județului Arad, în secțiunea dedicată alegerilor.

„În baza atribuțiilor stabilite prin legislația care reglementează organizarea alegerilor pentru funcția de Președinte al României din anul 2024, în vederea aducerii la cunoștință publică a sediilor, delimitării și numerotării  secțiilor de votare, Prefectura Arad a notificat toate primăriile din județul Arad cu privire la obligativitatea acestora de a asigura diseminarea acestor informații către cetățeni.

Informațiile privind sediiile, delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pot fi consultate și pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Arad, în secțiunea dedicată alegerilor pentru Președintele României, la adresa: https://ar.prefectura.mai.gov.ro/alegeri/. Precizăm că aceleași secții de votare vor fi deschise și în cazul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 1 Decembrie 2024.”, precizează reprezentanții Prefecturii Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.