Start la înscrieri! Școală de vară gratuită pentru copii

Start la înscrieri! Școală de vară gratuită pentru copii

A noua ediție a Școlii de Vară „Vara de AR.TE“ va avea loc la Arad în perioada 1 iulie – 9 august. Copiii vor putea opta pentru cursuri de teatru, artă plastică, dans și muzică.

Primăria Municipiului Arad organizează, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Sabin Drăgoi“ cea de-a IX-a ediție a Școlii de Vară „Vara de AR.TE“, un program special pregătit pentru vacanță, care se adresează elevilor.

Astfel, a noua ediție a programului „Vara de AR.TE“ va avea loc în perioada 1 iulie  – 9 august, în curtea Clădirii Preparandiei din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13.

În cadrul școlii de vară, copiii vor putea să se participe la trei module, care vor avea loc de luni până vineri, pe grupe de vârste, între orele 9 – 11 și 11 – 13, astfel: teatru pentru copii, artă plastică, ateliere de creație/teatru de păpuși și muzică/instrumente muzicale.

În zilele de luni și marți vor avea loc atelierele de teatru pentru copii, cu Angela Petran Varjasi, actriță la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad.

În zilele de miercuri vor fi organizate atelierele de artă plastică, predate de prof. Bianca Hociung și prof. Ioana Bodale de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad.

În zilele de joi vor avea loc ateliere de creație, jocuri muzicale interactive și piese de teatru de păpuși cu Manuela și Raul Lucaci de la Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad.

În zilele de vineri vor avea loc cursurile de muzică, anul acesta copiii putând să participe la clase de pian cu prof. Monica-Cristina Tebuie și Teodor Tebuie. 

De asemenea, suplimentar, va fi organizat un modul de dans clasic, timp de patru zile, care va fi predat de antrenorii de la Clubul Sportiv Ballroom Dance din Arad.

Toate modulele pot fi frecventate de copii cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani, iar participarea la acestea este gratuită, fiind necesară înscrierea.

Înscrierile se fac în perioada 12 iunie – 25 iunie, la secretariatul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, ap. 4, și la adresa de email: secretariat@cmcarad.ro.

Formularul de înscriere poate fi descărcat la adresa: https://www.cmcarad.ro/ro/documente

Prima ediție a școlii de vară „Vara de ARTE“ a avut loc în 2015, iar de atunci în fiecare an, organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, propun ateliere atractive pentru elevii care care se vor afla în Arad în perioada estivală.

Foto deschidere: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.