Abrudan şi Igaş, criticaţi de conducerea PNL Arad

Abrudan şi Igaş, criticaţi de conducerea PNL Arad

Aşa cum era de aşteptat, conducerea PNL Arad aruncă pe umerii primarului liberal de la Ineu, Călin Abrudan, responsabilitatea pentru rezultatele alegerilor locale parţiale de la Bocsig.

Iată ce se afirmă într-un comunicat de presă al PNL: „Responsabilitatea alegerilor parțiale în comuna Bocsig din data de 05 noiembrie aparține șefului de campanie, Călin Abrudan și echipei sale. Atât domnul Abrudan cât și membrii echipei de campanie au fost aleși și validați în ședința BPJ de către colegii liberali. Cei care s-au ocupat de campania de la Bocsig vor prezenta un raport în următoarea ședință a Biroului Politic Județean al PNL Arad”.

PNL Arad nu ezită să-l „înţepe” şi pe fostul senator şi ministru Constantin Traian Igaş, un alt liberal care nu se sfieşte să critice conducerea filialei arădene ori de câte ori are ocazia: „Îi transmitem domnului Igaș faptul că așteptăm cu nerăbdare momentul când își va asuma răspunderea pentru o campanie electorală, ținând cont de faptul că până acum nu a reușit să câștige, de unul singur, nicio bătălie politică”.

  1. Dar Falca, Cionca si Balcea nu sunt de vina? Ar trebui ca toti trei sa-si dea demisia de onoare. Dar unde onoare?

    Raspunde
  2. Stiau din start ca nu sanse.De aceea i-au pus cartoful fierbinte in mana la Abrudan

    Raspunde
  3. Abrudan a fost tare viteaz, dar si prost in acelasi timp.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.