Accidente la indigo, pe DN7: Doi şoferi spitalizaţi după ce au intrat cu maşinile în autobuze care transportau muncitori!

Accidente la indigo, pe DN7: Doi şoferi spitalizaţi după ce au intrat cu maşinile în autobuze care transportau muncitori!

Două accidente aproape identice au avut loc în această dimineaţă pe DN7, în judeţul Arad. În ambele cazuri evenimentele rutiere au avut drept cauză neatenţia în conducere.

Primul accident a avut loc, în jurul orei 06,00, pe DN7, între Arad şi Pecica, după Hanul de la Răscruce. Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism marca Opel a pierdut controlul asupra direcţiei, autovehiculul pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autobuz care transporta muncitori. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea acestuia. Bărbatul a fost rănit şi transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

La circa o oră după, a avut loc un alt accident rutier aproape identic cu primul. Şoferul unui autoturism Dacia a pierdut controlul asupra direcţiei, tot din cauza neatenţiei în conducere, maşina pe care o conducea intrând pe contrasens unde s-a izbit de un autobuz. Accidentul a avut loc, în zona industrială, în apropierea companiei Leoni. Şi în acest caz, singura victimă a fost şoferul autoturismului care a fost transportat la spital.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.