Airsoft – jocul onoarei într-un război virtual pe un teren de luptă real

Airsoft – jocul onoarei într-un război virtual pe un teren de luptă real

Jocul de airsoft a depășit demult granițele a ceea ce poate fi catalogat de către cei din afară ca fiind o formă de divertisment și nimic mai mult. Poate că acesta este sentimentul inițial al unei persoane care se află la început în ceea ce privește acest sport.

Abia în momentul în care ai în mâinile tale un pistol airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26 sunt disponibile produse de calitate superioară, originale și de brand) înțelegi că vei face parte dintr-un fenomen. Jocul de airsoft înseamnă colaborarea strânsă în cadrul echipei din care faci parte, urmare a unei strategii stabilite la început, păstrarea respectului față de liderul echipei și coechipieri, față de adversari, dar mai mult decât atât, respectul pe care ți-l datorezi ție însuți. Există hărți pentru zona de luptă, un scenariu care va fi urmat, dar și reguli care trebuie respectate exact, pentru că înainte de a fi un joc, airsoftul este un sport la onoarei, disciplinei și fair-play-ului!

Totul începe ca un joc, ca mai apoi să se transforme într-o experiență la nivel maxim!

Un teren de luptă, pe care urmează să se întâlnească două echipe de airsoft, dacă este privit din exterior, îți va părea exact asemenea unui teatru de război. Echipamentul de luptă cu care este dotat fiecare combatant, armele pe care acesta le are asupra sa și toate acele accesorii care par desprinse din zonele de conflict armate, sunt cât se poate de veridice. Singura diferență este că sunt procurate dintr-un magazin airsoft și sunt doar niște replici care imită la o scară de 1:1 armele care există în realitate. Iar acestea trag cu proiectile din plastic, ceea ce înseamnă că jucătorii nu vor avea parte de vreun disconfort (așa cum se întâmplă în cazul unor jocuri similare).

Printre numeroasele diferențe care există, față de celelalte tipuri de jocuri, airsoftul se remarcă datorită tacticilor de luptă abordate în timpul jocului. Acestea sunt întocmai precum cele militare, strategiile de bază fiind preluate dintre cele folosite de către armatele din întreaga lume. În plus, fiind vorba despre o adunare mare de persoane (airsoftul permite și reeditarea unor evenimente reale, dat fiind faptul că armele replicate sunt copii fidele ale celor reale), astfel de sesiuni de joc sunt autorizate de către reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens (Primărie și Poliție). Așadar, airsoftul nu este doar un simplu joc, ci este o demonstrație a onoarei, a fair-play-ului și a capacității de a urma întocmi ordinele pe terenul de luptă, fiind un exemplu de cum ar trebui să se întâmple lucrurile în cazul unui conflict real!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.