Alarmele vor suna la Arad timp de mai multe zile. Cetățenii, îndemnați la calm

Alarmele vor suna la Arad timp de mai multe zile. Cetățenii, îndemnați la calm

Primăria Arad anunță că în perioada următoare vor fi efectuate lucrări de mentenanţă şi verificare a sistemului de alarmare publică.

În perioada următoare se vor monta cofrete inteligente pentru sirenele electrice din dotare. Vorbim despre 26 astfel de dispozitive din totalul de 41 existente la nivelul municipiului.

Noile cofrete inteligente sunt dotate cu mai multe medii de comunicaţie între centrala de alarmare şi sirene, respectiv modul radio, conexiune internet, conexiune prin cartele GSM, conexiune prin fir telefonic.

Achiziţia noilor cofrete inteligente a fost necesară deoarece conexiunile prin fir telefonic cu sirenele electrice pe circuite închiriate cu contract între Primăria Arad şi S.C. Telecom România se vor desfiinţa în viitorul apropiat, fiind înlocuite cu fibră optică, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

În perioada 27 iunie – 7 iulie, vor fi montate noile cofrete inteligente în locul celor vechi existente la sirenele electrice din dotare de pe raza Municipiului Arad şi vor fi efectuate lucrări de mentenanţă şi verificare a sistemului de alarmare publică.

Cetățenilor le este recomandat să rămână calmi, întrucât în perioada următoare declanșarea semnalelor acustice este strict pentru verificarea sistemului de alarmare publică.

  1. Mai bine te iei și te duci la vamă când le auzi😂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.