Alege hrana uscată pentru câini în funcţie de nevoile acestora!

Alege hrana uscată pentru câini în funcţie de nevoile acestora!

Cu toate ofertele disponibile în prezent cred că şi tu ai petrecut ore bune citind pe internet despre cea mai bună variantă de mâncare pentru câinele tău. Dintre atâtea oferte variate și informații diferite, probabil că nici nu mai știi dacă să alegi hrana umedă sau hrana uscată pentru câini.

Dacă ai consultat medicul veterinar pentru a obține sfaturi avizate în această privință și în urma discuției cu acesta ai ales să îmbini varianta de mâncare uscată cu cea umedă, felicitări! Ai făcut o alegere înțeleaptă!

Acum tot ce ai de făcut este să ții cont de starea actuală de sănătate a câinelui tău, de bolile la care este predispus, dar și de aromele pe care le preferă de obicei în mâncare. Probabil că, dacă îngrijești unul sau mai mulți câini, știi deja că atunci când aceștia au pielea albă înseamnă că sunt predispuși la boli de piele, îndeosebi atunci când consumă alimente cu o cantitate prea mare de proteine. În egală măsură trebuie să ții cont şi de faptul că uneori câinii sunt predispuși la acumularea de kilograme în plus, mai ales după sterilizare.

Dacă ai decis să îţi petreci viața alături de un companion patruped, însă nu ai mult timp la dispoziţie să îl plimbi astfel încât să-şi consume energia și să se mențină într-o limită normală din punct de vedere al greutății, atunci alege o hrană care să nu reprezinte un pericol în ceea ce privește creșterea excesivă în greutate.

Hrană uscată pentru câini – beneficii

Compusă din bucăți crocante ce au în compoziție diferite ingrediente preferate de patrupezi, mâncarea uscată pentru câini are numeroase beneficii.

În primul rând, este ambalată în saci de diverse dimensiuni, adesea fiind disponibilă în porții mai mari decât cea umedă. Din acest punct de vedere, putem spune că este mai avantajoasă în ceea ce privește costurile, căci nu doar că un sac de 1 kg îi va ajunge câinelui pentru o bună perioadă de timp, dar asta înseamnă și mai puține drumuri la magazin.

De asemenea, aceasta are un grad mai redus de perisabilitate și nu necesită refrigerare după deschiderea ambalajului, putând fi astfel păstrată pentru perioade mai lungi de timp.

Dacă alegi să îţi hrănești patrupedul cu mâncare uscată îl ajuți să își mențină dantura puternică și sănătoasă, deoarece boabele crocante contribuie la îndepărtarea tartrului de pe dinți, în timpul masticației.

Citește cu atenție informațiile regăsite pe ambalajul hranei uscate, astfel încât să fii întotdeauna sigur că alegi cele mai bune produse! Verificarea listei de ingrediente te poate asigura de componența cât mai naturală și sănătoasă a hranei și de faptul că, în urma consumului, câinele tău nu va avea de suferit. De asemenea, este o idee bună să consulți medicul veterinar înainte de a face aprovizionarea, astfel încât să poţi alege un aliment care îţi va ajuta câinele să fie fericit și sănătos.

Unde găsești hrană uscată pentru câini ieftină, dar super sănătoasă și gustoasă?

PetVet Shop îţi propune o gamă variată și bogată de mâncare uscată pentru cățelul tău. Știind că vrei să îi oferi întotdeauna cele mai bune boabe pentru câini, membrii echipei se dedică în permanență să aducă în portofoliu doar cel mai bune produse, de la furnizori de renume.

Dacă ai optat, ca alimentație principală, pentru hrană uscată, nu uita să îi asiguri câinelui tău o hidratare corespunzătoare şi asigură-te că are apă proaspătă mereu. Nu uita să îl răsfeți, din când în când, și cu pliculețe de hrană zemoasă, cu aroma lui preferată!

Pe site-ul petvet-shop.ro găsești o mulțime de combinații interesante și sănătoase de boabe pentru câinele tău: miel şi orez, pui şi orez, miel, somon şi orez și multe altele. Alege cantitatea dorită și asigură-i patrupedului mâncare bună și sănătoasă!

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.