Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad va fi dotat cu aparatură medicală modernă

Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad va fi dotat cu aparatură medicală modernă

Consilierii județeni au aprobat astăzi documentația pentru dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad cu aparatură medicală modernă.

„Dorim să accesăm un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro, pentru a îmbunătăți calitatea actului medical la Ambulatoriul Spitalului. Vom depune proiectul pentru a fi finanțat prin Programul Operaţional Regional. Acum s-a aprobat studiul de oportunitate, una dintre cerințele Uniunii Europene. Avem ca prioritate sistemul de sănătate, dorim modernizarea acestuia și căută soluții pentru atragerea de fonduri”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Proiectul „Creșterea accesibilității serviciilor medicale prin dotarea cu echipamente performante a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad” va fi depus spre finanțare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8: „Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”, obiectivul specific 8.1 Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.