Ape tulburi la PNL Arad. Cum a votat unul, altul…

Ape tulburi la PNL Arad. Cum a votat unul, altul…

Apele continuă să fie tulburi la PNL Arad, ca urmare a rezultatelor obţinute în municipiu la alegerile europarlamentare.

Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, care a aflat că pe la sediul PNL continuă să se vorbească despre trădare, care ar fi fost comisă de echipa care a pierdut, anul trecut, alegerile interne pentru şefia organizaţiei municipale.

În consecinţă, multă lume se întreabă cum a votat, de exemplu, Ionel Ciupe la alegerile europarlamentare? A dat-o la pace cu PSD, ca să-şi păstreze soţia în funcţie la Casa Judeţeană de Pensii, sau a votat în aşa fel încât preşedintele pe municipiu, Florin Galiş, să-şi „rupă gâtul”? Desigur că doar Ionel Ciupe ştie cum anume a votat (el şi echipa sa) la alegerile europarlamentare, dar cert e că rezultatul a fost unul suspect de slab în municipiu.

Şi pentru a da frâu liber tuturor bârfelor de la partid, să mai spunem că în spatele echipei care ar fi sabotat rezultatele PNL în municipiu ar sta un OM care doreşte să pună mâna, mai devreme sau mai târziu, pe întreaga organizaţie. De urmărit!

  1. De la nivel central Dragnea a spus foarte clar ca PNL-ul ramane pe funcții in teritoriul cu conditia de non-combat sau sa duca voturi catre PSD,deci totul e posibil.

    Raspunde
  2. Oare când vom scapa de meteahna asta comunista de ati pune nevasta sefa?Secretara nu are individu asta,poate vrea si ea ceva post,poate in birou cu nevasta…Daca asa se promoveaza la PNL Arad, 7 % e un scor nesperat de mare

    Raspunde
    • despre secretare 4 iunie, 2014, 8:57 pm

      pai secretara, si-a pus-o Galis presedinte al organizatiei municipale de femei a PNL …. trebuie sa se conformeze si ciupe sa nu fie tradare sau ce voiai sa spui Mirela?

      Raspunde
      • @ despre secretare 4 iunie, 2014, 9:04 pm

        corectie: Galis si-a pus secretara sefa, amanta -secretara, admiratoarele – „sefute” – vezi toate blondele de prin PNL …. iar nevasta vinde bratari hand made …. sa faca oare de-o paine? asta e modelul !!!!! cine nu se conformeaza = TRADATOR !!!

        Raspunde
  3. La casa de pensi se va face cuatenie cat de curând. Daca a tradat,a facut-o degeaba, s-a vandut mai ieftin decat o pereche de blugi carpiti, cumparata la kg in obor….

    Raspunde
  4. nu mai publicati toate aberatiile 4 iunie, 2014, 8:49 pm

    bai fratilor, ati citit prea multe romane proaste …. nu mai publicati toate cretinatatile ….

    Raspunde
  5. nu mai publicati toate aberatiile 4 iunie, 2014, 8:53 pm

    articolul asta e replica lui Galis dupa ce a vazut ca nimeni nu mai „pune botul” la minciunile lui despre onoarea si demnitatea proprie (care, unde … ? ). Adica, nu-l mai crede nimeni si incearca sa arunce pisica moarta si sa atraga atentia in curtea vecina … de-a dreptul penibil, josnic, de prost gust, gretos … sa mai continui? asta e strategie ? asta e tot ce poate? si mai cauta justificari pt 7%? pai nu e clar? de unde mai mult ?

    Raspunde
  6. Scroafa-i moarta in cotet!Stati inistiti! Vine Falca si va fuzioneaza de nu mai ramane pe acolo decat Parpala si mustata lui Calimente…

    Raspunde
  7. dupa fuziune adio PNL. astia nu sunt in stare sa-i tina piept lui Falca -Cionca- Tolea-Pistru etc.

    Raspunde
  8. HAHAHA Baiii! Parpala o beut deja bani de pieile a jumatate din organizatie, cealalta jumatate e deja la amanet!

    Raspunde
  9. deci sa inteleg ca trupa lui Ciupe e cea mai tare daca a reusit sa obtina o cadere asa spectaculoasa a pnl cu atatea procente.poate ca atunci ar trebui sa negocieze ei cu falca & company.fuziunea.

    Raspunde
  10. Liberalii nu mai au scapare, degeaba se tot agita. Base le-a intins o cursa geniala cu ajutorul prostului Antonescu si inteligentilor Johannis, Frunzaverde si altii. Cum zicea mai sus si lae, asa o sa-i fuzioneze falca pe liberali ca n-o sa mai ramana urma de „liberalism autentic” in Arad. PD are deja oameni peste tot, unde o sa mai incapa liberali? O sa aiba grija falca doar de primari si eventual de directorii care deja sunt pe functie si vor jura credinta, mai ales ca PSD Arad nu prea are forta sa-i schimbe. Calimente e aproape de sfarsitul sau politic ce se va intampla la finalul acestui mandat. Deci PNL are functia in aceste zile de a-i resapa pe basistii care s-au lepadat doar declarativ de cel caruia ii datoreaza in buna parte cariera lor politica. Mai grav e ca „alternativele de dreapta”, partiduletele mici care ar putea prelua liberali nemultumiti, sunt aceeasi Marie cu alta palarie: PMP, Forta Civica, Noua Republica, din pacate PNCTD – toate pline cu basisti pana la moarte. Asa ca adio PNL, cu parere de rau!

    Raspunde
  11. Santeti de rasul curcilor mai neputinciosilor, asa se intampla acolo unde politicienii dau rasol,incearca sa dea vina pe altii . In locul vostru l-as lua la intrebari pe figurantul numit Balcea , ca doar el a fost seful campaniei electorale la municipiu, si la lucrat la greu pe d-nul Galis pentu ca e clar ca isi doreste functia de viceprimar, in concluzie e foarte clar cine a tradat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.