Aradul E ÎN FAŢĂ! Adică, peste Bucureşti, Cluj, Timişoara sau Iaşi la IMPOZITELE pentru CLĂDIRI rezidenţiale

Aradul E ÎN FAŢĂ! Adică, peste Bucureşti, Cluj, Timişoara sau Iaşi la IMPOZITELE pentru CLĂDIRI rezidenţiale

Aradul ocupă locul al treilea, înaintea unor oraşe ca Bucureşti, Cluj, Timişoara sau Iaşi, într-un top al impozitelor pentru clădirile rezidenţiale, potrivit ziare.com.

Cu o creştere de 50 la sută faţă de anul 2015, Aradul este pe locul al treilea, după Turda şi Tecuci, în ceea ce priveşte respectivul impozit, stabilit şi valabil pentru anul 2016.

Autorităţile locale au avut obligaţia ca până pe data de 7 noiembrie 2015 să adopte procentele de impozitare pentru locuinţe, valabile pentru anul viitor.

Sursa: ziare.com

  1. Toti care au votat pentru marirea impozitelor ar trebui sa depuna demisile.

    Raspunde
  2. aceste impozite s-au marit ca sa aiba bani la buget ca sa poata fura

    Raspunde
  3. Era de asteptat dupa investitiile masive care s-au facut in infrastructura Aradului , gen linii de tramvai , canalizare , strazi , etc + scugerile de bani datorate sistemului.
    Scadentele acestor credite de invistitii incep sa vina.
    Nu stiu daca cineva ar putea face minuni in momentul de fata. Bugetul local trebuie umplut de undeva si cum crestere economica avem mai mult pe hartie …

    Raspunde
  4. Nu inteleg de ce a-ti specificat ; cladiri rezidentiale; pentru ca este la fel de infata si la cladirile nerezidentiale.

    Raspunde
  5. Marele vizionar Falca demonstrează încă o data daca mai era cazul ca îl doare fix in cot de bunăstarea arădenilor. Mă apuca scârba de ipocrizia si minciunile primarului Falca. Sper ca arădenii sa îl taxezela alegerile viitoare pe mincinosul de Falca asa cum ne taxează si el pe noi la buzunar

    Raspunde
  6. Cum asa ?Marele ctitor falca se jura acum vreo doua zile la emisiunea lui ghilea ca el nu a majorat impozitele, iar ca impozitarea cladirilor rezidentiale este o treaba buna.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.