Este ATEU, dar câştigă 100.000 de dolari din vânzarea… BIBLIEI

Este ATEU, dar câştigă 100.000 de dolari din vânzarea… BIBLIEI

Trevor McKendrick este un american de 29 de ani care vinde o aplicație ce oferă conţinutul Bibliei. Tânărul câștigă foarte bine din ceea ce face, însă, are o problemă legată de moralitate.

În ciuda faptului că vinde Cartea Sfântă, McKendrick este ateu. El a renunţat la religia sa (mormonism) pentru că avea dubii în legătură cu principiile acesteia.

În februarie 2012, Trevor McKendrick a aflat că o rudă câştiga între 8.000 şi 10.000 de dolari pe lună din vânzarea aplicaţiilor mobile pentru produsele Apple. Aşa că s-a gândit că şi el poate face acelaşi lucru.

Zis și făcut. Tânărul a consultat topul celor mai profitabile aplicaţii din App Store pentru a-şi face o idee.

„Mi-am dat seama că erau câteva aplicaţii ce ofereau conţinutul Bibliei în spaniolă, dar care erau groaznice”, a spus McKendrick.

În consecinţă, el a angajat un programator român să îi facă o aplicație pe această temă, care s-a vândut bine.

Planul iniţial era să obţină 600 de dolari pe lună, ca să-şi poată acoperi chiria.

Apoi, americanul s-a gândit să realizeze o versiune audio a aplicaţiei, care a avut un succes uriaş. În acel moment, americanul şi-a dat seama că acesta poate fi un mod de viaţă.

La început, McKendrick a obţinut între 5.000 şi 6.000 de dolari pe lună din varianta audio a Bibliei în spaniolă. În primul an, vânzările i-au adus 73,034 de dolari, iar în următorul an suma a crescut la 100.134 de dolari.

Tânărul nu investește foarte mult timp în această aplicaţie, doar o oră pe zi.

El mărturisește că există oameni care îi trimit mailuri în care îi cer să se roage pentru ei şi pentru familiile lor. „Au impresia că sunt un fel de propovăduitor”, a mărturisit McKendrick.

„În momentul în care ceri aşa ceva unui dezvoltator de aplicaţii… e clar că nu eşti într-o situaţie prea bună. Iar acest lucru mă apasă puţin”, a încheiat americanul.

ateu american

Foto: salemsoftware.org

  1. Stiti cum e vorba cel care o tine sus si tare ca e ateu e mult mai credincios, poate si ca un preot.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.