Atitudine de trei puncte pentru ineuani: Vulturii Lugoj – CS Ineu 0 – 1

Atitudine de trei puncte pentru ineuani: Vulturii Lugoj – CS Ineu 0 – 1

Trupa pregătită de Cristian Sculici a reușit un rezultat foarte important în această după – amiază. CS Ineu s-a deplasat la formația aflată pe locul cinci în clasament, Vulturii Lugoj. Oaspeții au avut inițiativa, ratând o primă ocazie în minutul zece, prin Georgiu al cărui șut a trecut puțin pe lângă poartă. Lugojul a replicaat prin Porcescu și Semenea, dar șuturile lor nu au pus în pericol poarta lui Bujor. Ineul a dat lovitura în minutul 32 când Mașniță a reluat cu latul, din cădere, o centrare a lui Zdrențan și a deschis astfel scorul. În partea secundă Bujor s-a făcut remarcat cu o intervenție perfectă la foarfeca lui Miculescu, iar misiunea ineuanilor s-a ușurat cu 20 de minute înainte de final când Ardelean a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Chiar și în zece oameni Lugojul a fost aproape de egalare, șutul lui Vlădia din 16 metri nimerind bara. S-a încheiat astfel partida cu scorul de 1 – 0 în favoarea Ineului care obține astfel trei puncte extrem de importante.

Chiar dacă nu am fost perfecți și am mai comis și greșeli, nu pot decât să mă declar mulțumit și să-i felicit pe băieți pentru dăruire. Jucătorii au avut o atitudine bună și am luat pe merit trei puncte de moral, pentru situația din clasament, dar și pentru o primă impresie bună. Partida a fost solicitantă în special pentru fundașii noștri, care au trebuit să fie foarte atenți la multitudinea de mingi lungi și centrări în careu, iar în rarele rânduri când ei au fost depășiți, portarul Bujor și-a făcut excelent treaba, a declarat Cristian Sculici la finalul partidei de la Lugoj.

Vulturii Lugoj: Iordache – Mînecan, Miculescu, Loga (Ivașcu), Buliga – Ardelean, Precupeanu, Vlădia, Semenea (Dobrea) – Stoichescu (Pleșca), Porcescu

CS Ineu:  Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr –  Kocsis, Bilia, Georgiu (Șulumberchean), Stănaia (Crișan) – Filimon (Ciobanu), Mașniță (Voștinar).

 Arbitri: Aurel Vărzan (Oțelul Roșu) – Radu Pascu, Ioan Corb (Oradea). Observatori FRF:Dănuț Sopa (Sibiu), Maria Moraru (Hunedoara)

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.