Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată la frontiera româno-ungară

Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată la frontiera româno-ungară

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F.Nădlac–Csanadpalota au depistat o autoutilitară marca Mercedes căutată în Italia.

Potrivit unei informări dată publicității de către IJPF Arad „în data de 22.01.2016, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Sorin S., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vaslui, care conducea o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România. La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare, o carte de identitate şi o asigurare auto tip carte verde eliberate de autorităţile române. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 13.12.2015.”

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna februarie, contra sumei de 5.500 de euro, de la cinci români, dar nu a întocmit nici un act cu aceştia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoutilitara este căutată de autorităţile italiene.

Autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.