Averea COLOSALĂ lăsată de o ITALIANCĂ bărbatului care a îngrijit-o

Averea COLOSALĂ lăsată de o ITALIANCĂ bărbatului care a îngrijit-o

O avere colosală care se ridică la 6 milioane de euro! Asta a primit un român, cu titlu de moștenire de la italianca pe care a îngrijit-o timp de peste 15 ani.

Bărbatul nu a intrat, încă, în posesia fabuloasei moșteniri, pentru că imediat ce au aflat care a fost ultima dorință a defunctei, rude îndepărtate ale acesteia i-au intentat românului proces. Acestea au depus o plângere penală pe numele bărbatului din România, în care au ridicat o serie de suspiciuni privind decesul rudei lor, susținând chiar că George Dobre ar fi păcălit-o pe femeie astfel încât aceasta să-i lase lui toți banii și imobilele care îi aparținuseră.

În urma procesului ce a durat mai bine de doi ani, judecătorul a stabilit că George Dobre (47 ani) nu a comis infracţiuni pentru a obţine moştenirea femeii pe care o îngrijise. Nu există probe cum că George Dobre ar fi forţat voinţa Paolei Fagarazzi (56 ani) pentru a fi numit moştenitor al averii sale de milioane, profitând de starea sa de slăbiciune.

Dimpotrivă, din cele reieşite pe timpul anchetelor, «este posibil ca Paola Fagarazzi, în absenţa unor rude apropiate, să fi decis să-şi lase imensa avere lui Dobre George, unica persoană cu care de mai mult timp, deşi într-o manieră cu aspecte confuze şi poate discutabile, îşi împărţea propria existenţă».

Presa italiană vorbeşte chiar de o posibilă legătură amoroasă între cei doi.

Testamentul atacat în instanţă de rudele îndepărtate ale femeii a rămas valabil în faţa judecătorilor din Veneţia, astfel că românul devine singurul care se va bucura de averea colosală.

 

Sursa: veneziatoday.it

Foto: nuovavenezia.gelocal.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.