UPDATE! BAR în FLĂCĂRI, în această dimineaţă! A ars unul dintre cele mai populare localuri din oraş (GALERIE FOTO)

UPDATE! BAR în FLĂCĂRI, în această dimineaţă! A ars unul dintre cele mai populare localuri din oraş (GALERIE FOTO)

Un bar a luat foc, în această dimineaţă, fiind mistuit în întregime de flăcări.

Este vorba despre barul „Kamarad”, situat în centrul localităţii Pecica, unul dintre cele mai vechi şi populare localuri din oraş.

Din primele date reiese că incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit, în jurul orei 7.

În momentul intervenţiei pompierilor focul se manifesta violent, flăcările ridicându-se la câţiva metri deasupra acoperişului.

Incendiul a cuprins şi acoperişul casei din spatele barului. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă şi la o librărie şi un magazin de haine de lângă bar.

La ora la care scriem aceste rânduri, pompierii pecicani şi cei din Arad se află încă la faţa locului.

UPDATE/ ISU: Se acționează în continuare

„În aceasta dimineața în jurul orei 07.30 Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat în localitatea Pecica pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o clădire cu funcțiuni mixte, casa de locuit și BAR. În sprijin a fost solicitat și SVSU Pecica. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului propagat la acoperiș, la co structurile anexe din curte și la o anexa a unui vecin. Intervenția foarte dificila datorita prezentei mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora ( construcțiile fiind foarte apropiate fără spatii între ele). Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospeciala a Detașamentului Arad și una de la SVSU Pecica. În total se intervine cu 4 autospeciale, 8 Subofiteri și 10 voluntari. S-a reușit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcții. În acest moment incendiul este localizat, limitat și nu mai exista pericol de propagare. Se acționează în continuare pentru lichidarea ultimelor focare”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad. (O.T.)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.