Bărbați PRINȘI la Pecica în timp ce PESCUIAU cu UNELTE INTERZISE

Bărbați PRINȘI la Pecica în timp ce PESCUIAU cu UNELTE INTERZISE

Un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica a depistat, marți, pe malul râului Mureș, două persoane care pescuiau cu ajutorul unor unelte interzise deținerii de către persoane neautorizate.

Jandarmii au procedat la stabilirea identității celor două persoane. Este vorba despre doi bărbați cu vârsta de 48, respectiv 34 de ani, ambii cu domiciliul în județul Arad. Cei doi pescuiau în apa râului cu două plase monofoliante tip „ridicător“.

„Având în vedere că „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial“ constituie infracțiune, conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală“, a precizat Jandarmeria Română într-un comunicat.

Foto: Arhiva

  1. Am fost vineri si sambata in zona Frumuseni la pescuit sa greblat toata noaptea si toata ziua ar trebuii sa mearga jandarmeria si in zona aia mai des,se grebleaz cu tupeu maxim .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.