Bărboșii din Arad se mobilizează în sprijinul Spitalului Județean

Bărboșii din Arad se mobilizează în sprijinul Spitalului Județean

Beard Brothers, un proiect pornit la Cluj Napoca, s-a extins pe plan naţional, astfel că și Aradul are o filială deschisă după cele din Baia Mare, Braşov, Craiova, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Sibiu şi Suceava.

„Ca și primă acțiune, ne vom îndrepta atenția spre Spitalul Județean Arad, care luptă împotriva Coronavirusului. Astfel, împreună cu partenerii noștri și cu ajutorul comunității arădene, vom ajuta să achiziționăm echipamente medicale atât de necesare în această perioadă”, se arată într-un comunicat de presă al Beard Brothers.

În acest sens, se pot face donații în contul asociației, deschis special pentru Beard Brothers Arad la Banca Transilvania RO74 BTRL RONC RT02 4973 5204.

„Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional ONG din România, s-a înființat în noiembrie 2013 la Cluj Napoca, fiind o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel. O echipă unită, care adună mereu forțe proaspete: Astfel în 2015 a apărut divizia de fete, The Sisterhood, iar în 2016, Volunteer Crew, unde sunt implicați toți cei care vor să ne ajute în activitățile desfășurate”, este autocaracterizarea pe care și-o fac bărboșii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.