Băutura naturală care TE VINDECĂ de o mulțime de boli și îți dă o stare de bine!

Băutura naturală care TE VINDECĂ de o mulțime de boli și îți dă o stare de bine!

Este o licoare dulce-acrişoară, puţin acidulată și are o mulțime de beneficii pentru organism, fiind una dintre cele mai eficiente băuturi depurative. Socata acţionează împotriva răcelilor, a bronşitei şi a bolilor de rinichi, dar s-a dovedit eficientă şi în combaterea obezităţii, insuficienţei cardiace şi a tulburărilor respiratorii.

Terapia cu flori de soc favorizează eliminarea toxinelor din ţesuturi şi revigorează întregul organism. Ba mai mult, ea combate peste 50 de boli, având proprietăți antiseptice și antivirale.

Preparată prin fermentarea florilor în apă cu miere, socata are numeroase efecte terapeutice: detoxifiante, antiinflamatoare, antiinfecţioase, diuretice şi expectorante.

Cura cu socată produce o stare de relaxare a întregului organism.

Licoarea preparată din inflorescenţa de soc nu este doar o băutură răcoritoare, ci şi un remediu pentru afecţiunile respiratorii, pentru bronşite, răceli, viroze, alergii, dar şi pentru bolile renale.

Socul este un puternic depurativ care contribuie la eliminarea apei din ţesuturi şi de aceea cura cu socată s-a dovedit eficientă în tratamentele contra obezităţii, a constipaţiei şi pentru detoxifiere, fiind şi un bun agent de curăţare a tractului gastro-intestinal.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.