„Bibi” și-a pus Micălaca în cap! „Nu-i el de vină, ce-au votat arădenii aia au”

„Bibi” și-a pus Micălaca în cap! „Nu-i el de vină, ce-au votat arădenii aia au”

Închiderea pasajului din Micălaca din Zona 300 continuă să fie contestată de arădeni, care îl „desființează” pur și simplu pe Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Orice postare legată închiderea respectivului pasaj atrage zeci de comentarii de la arădenii furioși, care îl invită pe primar să-și facă rondul și dimineața în zona respectivă.

„La solicitarea multor cetățeni, pasajul care face legătura dintre zona 3 Micălaca (Bd. N. Titulescu, în apropiere de Maranata) și zona în care se află magazinul Kaufland, va fi, urmare a analizei făcute ieri în Comisia de sistematizare a circulației, transformat pe o perioadă de 6 luni în pasaj exclusiv pietonal, pentru a se verifica eficiența unei astfel de măsuri. Celelalte pasaje își păstrează în continuare reglementările stabilite anterior”, a declara primarul Călin Bibarț, la începutul acestei luni.

Nu știm cine și câți sunt cetățenii care au solicitat închiderea pasajului, dar cu siguranță arădenii care contestă măsura luată de municipalitate sunt mult mai numeroși.

Iată numai câteva dintre părerile acestora:

Foto: Marius Mirescu

 

  1. De cate ori trec pe acolo am emotii pentru ca nu vezi masinile care vin din stanga din cauza taxiurilor care stationeaza si blocheaza vizibilitatea. Acestia ar trebui mutati in alta parte pt.a evita accidentele !

    Raspunde
  2. Bibi
    Băgă plinu la mașină pe bani noștri ai Aradului și te rugăm dute pe la Cluj și pe la Oradea să vezi cum stă treaba ia cu tine pe unu ce filmează și pe unu ce stie să scrie pe bani noștri TE RUGĂM FRUMOS ! nu mai da ture prin Arad așa ca lelea floare!
    Ați dus Aradul la nivel de comună, și unde băgați bani foarte mulți rezultatul este nesatisfacator și aspect rușinos pentru 2020 -2030 VIZIUNE ZERO
    RUȘINOS PENTRU PRIMARIA ARADULUI
    chiar TRIST

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.