Bicicliști, sunteți pregătiți? Urmează al doilea brevet Randonneurs România cu start din Arad! Ce trebuie să știți

Bicicliști, sunteți pregătiți? Urmează al doilea brevet Randonneurs România cu start din Arad! Ce trebuie să știți

Iubitorii de ciclism sunt invitați la cel de-al doilea brevet Randonneurs România cu start din Arad, organizat de către Asociația Bicicliștii Amatori Arad.

Duminică, 7 aprilie, va avea loc tura de 300 de km pentru obținerea celui de-al doilea brevet de anduranță din 2019, din Arad. Nu se va asigura niciun fel de asistență oficială pe traseu, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță și înregistrarea timpilor.

Fiecare participant trebuie să se descurce pe cont propriu, drept urmare nu sunt acceptate mașini însoțitoare. Acestea sunt permise doar la punctele de control/hidratare.

„ATENŢIE! în cadrul acestei ture, avem o parte de DN 7 de aproximativ 10 kilometri. La intersecţia DJ 707 C cu DN7 aveţi semnul CEDEAZĂ TRECEREA! Vă rugăm să respectaţi prevederile Codului Rutier în vigoare şi să evitaţi să vă puneţi viaţa în pericol! Nu va fi obstrucţionată nicio bandă de circulaţie, însă va fi prezent un echipaj de poliţie de rutieră, care va monitoriza si se va asigura că circulaţia autovehiculelor se va desfăşura conform legii. Acelaşi lucru se va întâmpla şi la traversarea DN-ului către Chişineu-Criş şi la Sebiş, unde nici acolo nu va fi obstrucţionată nicio bandă de circulaţie. În cazul în care un participant prezintă probleme tehnice și nu mai poate continua tura, organizatorul îi va oferi asistență tehnică. CASCA ESTE OBLIGATORIE, iar în caz de condiții de vizibilitate redusă, să aveţi faruri, stop şi să purtaţi vestă reflectorizantă!”, spun organizatorii.

În timpul cursei, participanții trebuie să respecte prevederile Codului Rutier din România, aflat în vigoare, fiecare fiind răspunzător pentru orice încălcare a prevederior acestuia, riscând totodată descalificarea. Pentru orice încălcare a prevederilor Regulamentului de desfășurare a turei, organizatorii au dreptul de a descalifica participantul în cauză.

Întregul regulament se poate citi aici: http://www.randonneurs-romania.ro/regulament/. Informații suplimentare puteți găsi și pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/609176289509712/

Brevet-ul nu este un concurs, drept urmare participanții nu concurează între ei, deci nu se va întocmi niciun clasament.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.