Braconier care fugea de polițiști prins la scurt timp după ce a rămas împotmolit cu mașina în noroi

Braconier care fugea de polițiști prins la scurt timp după ce a rămas împotmolit cu mașina în noroi

Un braconier care fugea de polițiști a fost prins la scurt timp după ce a rămas împotmolit cu mașina în noroi.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili, Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției 10 Rurală Gurahonț au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pe linia combaterii braconajului cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor pe fondurile de vânătoare din zona comunelor Gurahonț si Brazii din județul Arad.

A fost depistat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Secaș, care conducea un autoturism pe DJ708. Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză înspre un drum agricol din zonă, iar după aproximativ 200 de metri autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a împotmolit în noroi.

Polițiștii au continuat urmărirea bărbatului, acesta fiind prins la scurt timp. Bărbatul avea asupra sa o armă de vânătoare.

„În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține autorizație de vânătoare eliberată pe numele lui de către administratorii fondurilor de vânătoare și nici autorizație de transport pentru arma deținută, precum și, nici un fel de autorizație pentru utilizarea armamentului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.