Bursa locurilor de muncă, la UAV Arad

Bursa locurilor de muncă, la UAV Arad

Peste 300 de studenți și absolvenți ai Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) au fost prezenți, marți, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de universitate în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Oferte de locuri de muncă, programe de internship puse la dispoziție de cei 30 de angajatori, companii private și instituții au stârnit interesul studenților universității arădene de stat.

Au participat la deschidere reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, conducerea UAV, reprezentanți ai angajatorilor.

„Este unul din evenimentele importante pe care universitatea noastră le organizează pentru a facilita legătura între mediul academic și cel economic, pentru a oferi  oportunități de angajare absolvenților și studenților noștri. Ne bucurăm de interesul manifestat de angajatori, de participarea lor la acest eveniment, de implicarea în activitățile noastre”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Aceasta este cea de a doua ediție a Bursei Locurilor de Muncă pentru studenți și absolvenți organizată în acest an de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin  Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

Sursa foto: UAV Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.