Cadar și Fifor, LA CUȚITE! Ce acuză i-a fost adusă senatorului și cum a reacționat acesta

Cadar și Fifor, LA CUȚITE! Ce acuză i-a fost adusă senatorului și cum a reacționat acesta

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad și secretar executiv al PNL Arad, l-a acuzat vineri, într-un comunicat de presă, pe senatorul social-democrat Mihai Fifor că ar fi donat jumătate de indemnizație la București, nu în sistemul medical arădean.

„Senatorul Fifor, ca toți colegii lui parlamentari din partid, a primit ordin de la Centru să doneze jumătate din indemnizația sa. Acești bani nu au ajuns în sistemul medical arădean, ci… la București, așa cum se laudă Gabriela Firea!”, a afirmat Răzvan Cadar, care a rostogolit acuza și pe Facebook.

Afirmația a fost făcută într-un context mai larg, legat de votul consilierilor județeni ai PSD referitor la colectarea deșeurilor în zonele 3 și 4. „Consilierii județeni aparținând PSD au votat împotriva proiectului prin care să se reglementeze colectarea și transportul deșeurilor în zonele 3 și 4. Fără logică, fără argumente, fără scrupule! Practic, acum primăriile sunt OBLIGATE să colecteze și să transporte gunoiul cu bani din bugetul propriu. Bani din care se pot cumpăra tablete sau măști, se pot dota școli și grădinițe, se pot repara drumurile și trotuarele etc”, a spus Cadar.

Reacția senatorului social-democrat nu a întârziat să apară. Acesta postat pe Facebook dovada faptului că donat bani și către spitalul din Lipova.

„M-am văzut pus astăzi (n.r. – ieri) într-o postură inedită, aceea de a vorbi despre banii mei. Nici nu m-am gândit până acum că acesta ar putea fi un subiect abordabil public. L-am considerat parte a declarației de avere, accesibilă oricui, pentru că trebuie să știți că nimeni, niciodată, nu a pus în niciun context la îndoială că toți banii lui Mihai Fifor, până la ultimul leu nu ar fi unul cinstit.
Modul în care îmi cheltui banii, ba mai mult modul în care îi administrez atunci când îi dăruiesc pentru a sprijini diferite cauze, a făcut astăzi subiectul unei ieșiri publice a unui mărunt și obscur personaj.
Respectivul se lamentează ca banii donați de către Fifor din indemnizația de parlamentar ar fi răspuns necazurilor din București și nu oamenilor din Arad.

Îi voi răspunde tristului personaj că necazul nu are niciodată o adresă anume și că mă rog să nu ajung vreodată să îmi pierd inima, și atunci când întâlnesc durerea omenească să trec nepăsător pe lângă ea indiferent în ce colț al lumii voi fi în acel moment.
Dacă banii aceia au făcut bine la București sunt fericit. Iată aici un act care arată că alți bani munciți cinstit de mine au făcut bine altundeva, la Arad.
Dacă ar fi avut măsură și oarecare bun-simț, chiar adversari fiind politic, tristul personaj m-ar fi ferit de stânjeneala unui asemenea moment.
Binele se face în liniște și cu o oarecare modestie altfel își pierde strălucirea, așa m-au învățat părinții mei arădeni și nu voi fi altfel decât ei.
Cei care îl aveți în lista voastră pe acest Răzvan Cadar, trageți-l de obrazul cel gros și spuneți-i că l-au mințit la partid când i-au spus că dimensiunea ta politică devine la fel de mare cât a adversarului politic pe care îl ataci”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.