Calitatea în învăţământ, o prioritate pentru Universitatea Aurel Vlaicu

Calitatea în învăţământ, o prioritate pentru Universitatea Aurel Vlaicu

Conferinţa „Calitatea în învăţămât, o prioritate pentru şcolile arădene” a strâns ieri, la Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad, studenţi, profesori şi experţi în problema educaţiei care au dezbătut una din cele mai importante teme ale învăţământului actual: calitatea actului educativ.

Au onorat cu prezenţa reprezentanţi ai Prefecturii, inspector principal Lucian Cozma, ai Consiliului Județean, inspector Dan Codre, Inspectoratului Şcolar Judetean Arad, prof. Florin Sîrca, prof. univ. dr. Nicoleta Claudia Moldovan de la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor, expert evaluator ARACIS, directori de şcoli.

„Este un eveniment important pentru universitatea noastră care s-a bucurat de sprijinul financiar al Primăriei Arad prin Centrul Municipal de Cultură, precum şi de susţinerea celorlalte instituţii locale şi centrale. Tema supusă discuţiilor este extrem de importantă şi mă bucur că a stârnit atât de mare interes în cadrul universităţii noastre şi nu numai şi, sunt convinsă, că vom reuşi să promovăm atât în UAV cât şi la nivel judetean un învăţământ de calitate”, a punctat rectorul universităţii, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Au susţinut cuvântări în plen: prof. univ. dr. Nicoleta Claudia Moldovan, de la Universitatea de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Lucian Cernușca, de la UAV, lector univ. dr. Hanganu Silvia, de la UAV, asist. univ. drd. Corina Condea, de la UAV, Barna Roxana, președintele Ligii Studenților din UAV.

De asemenea, a fost prezentată o lucrare a deputatului arădean Todor Adrian, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.