Camera de Comerț Italiană pentru România organizează un seminar pe tema energiilor regenerabile

Camera de Comerț Italiană pentru România organizează un seminar pe tema energiilor regenerabile

Camera de Comerț Italiană pentru România va organiza joi, 10 aprilie, seminarul „Spre feed-in-tariff. Cerințele necesare pentru dezvoltarea de mici instalații cu biomasă, biogaz și fotovoltaice. Aspecte juridice, comerciale și financiare”, la sala de conferințe a Pavilionului B de la Expo Arad.

Evenimentul va analiza ultimele noutăți legislative în domeniul energiilor regenerabile și viitoarea introducere a feed-in-tariff.

La seminar va participa Membrul Comitetului de Reglementare al ANRE, Zoltan Nagy-Bege, care va oferi informații cu privire la modificările introduse de legea 23/2014 și cu privire la caracteristicile viitoarei reglementări a măsurilor de stimulare pentru instalații mai mici de 1MWp pentru fotovoltaic și mai mici de 2MWp pentru biomasă și biogaz.

Vor interveni, de asemenea, în calitate de Parteneri Energie CCIpR 2014, reprezentanți ai Agatos Energy, ai Biroului de Avocatură Cumpănașu & Dejescu și ai Intesa Sanpaolo Bank.

Participarea este gratuită. Evenimentul este prevăzut cu traducere simultană în limbile română și italiană.

CCIpR va fi prezentă în cadrul târgului ENREG din Arad – 9 – 11 aprilie, cu un Info Point în spațiul Professional Partners Lounge.

„Prin aceste activități Camera de Comerț Italiană pentru România își confirmă rolul de interfață în sectorul energiei pentru firmele italiene, urmărind îndeaproape evoluțiile legislative din aceste săptămâni”, a declarat Adela Cristea, reprezentant al Camerei de Comerț Italiană pentru România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.