Candidaturile Aradului la titlurile de Capitală Europeană a Culturii şi Capitală Verde, „noi metode de sifonare a banului public”

Candidaturile Aradului la titlurile de Capitală Europeană a Culturii şi Capitală Verde, „noi metode de sifonare a banului public”

Tot mai multe voci se ridică împotriva demersurilor Municipalităţii de a investi sume colosale în candidaturile la titlurile de Capitală Europeană a Culturii şi Capitală Verde.

Astfel, Filiala Teritorială Arad a Partidului România Unită a luat act, cu îngrijorare, de demersurile făcute de primarul Gheorghe Falcă privind alocarea de fonduri de la bugetul local în vederea susţinerii unor proiecte fantasmagorice şi inutile, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

„Candidaturile Aradului pentru obţinerea titlului de Capitală Europeană a Culturii şi a celui de Capitală Verde sunt, în realitate, noi metode de sifonare a banului public şi de satisfacere a nevoilor materiale ale clientelei de partid. Bugetul alocat acestor acţiuni este total nerealist, în contextul în care şansele noastre sunt nule. Ne-am dori şi noi, şi toţi cetăţenii de bună credinţă ai Aradului, ca oraşul nostru să fie onorat măcar cu unul dintre aceste titluri. Dar nu putem să nu privim cu realism şansele noastre şi, mai ales, nu putem asista la prăduirea fără limite a resurselor municipiului”, se arată în comunicat.

„Sunt afectate siguranţa şi viaţa cetăţenilor”
„Nu putem sta nepăsători la ceea ce se întâmplă şi la folosirea total aberantă a resurselor Aradului, în contextul în care CET-ul este în faliment, din cauza lui Gheorge Falcă şi a Consiliului Local Municipal inert şi obedient, iar prin asta sunt afectate siguranţa şi viaţa cetăţenilor. Gheorghe Falcă ştie că mai are câteva luni în fruntea Primăriei Aradului şi ştie, cum ştim şi noi, că nu va mai avea şansa unui nou mandat. Ceea ce face acum seamănă cu tactica „pământului pârjolit”. În urma lui va rămâne un haos generalizat şi o devalizare totală a bugetului local. Noroc că nu mai este mult şi că vom fi cu ochii pe el! Considerăm că problemele Aradului sunt altele si, ca atare, ar fi necesară rezolvarea altor priorităţi – dintre cele care afectează cetaţenii şi bunul mers al treburilor Cetăţii”, se mai precizează în comunicat.

  1. „Tot mai multe voci se ridică împotriva demersurilor Municipalităţii …
    Filiala Teritorială Arad a Partidului România Unită..”
    Astea sunt vocile „tot mai multe” ? Partidul Romania unita e partid? spune-mi un nume de la filiala asta Arad mai Orlando! tu ne crezi pe toti imbecili?

    Raspunde
  2. „Aradeanul vesel” ce balanta de citarire a dreptatii esti de te bagi in toate.Se pare ca te bintuie interesele…Aradean din Teleorman???

    Raspunde
  3. Noa si aicia chicit bai este ! Se nu fure kozember !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.