Chișineu-Criș, primul oraș din județ care a investit în infrastructura de colectare selectivă a gunoiului menajer (FOTO)

Chișineu-Criș, primul oraș din județ care a investit în infrastructura de colectare selectivă a gunoiului menajer (FOTO)

Autoritățile din Chișineu-Criș au achiziționat 36 de containere modulare în vederea colectării selective a gunoiului menajer în zona de blocuri.

Valoarea investiției se ridică la 130.000 de lei, fără TVA.

„Chişineu-Criş este primul oraş din judeţul Arad care a investit în infrastrucura necesară colectării selective în mediul urban, în zona de blocuri. Colectarea selectivă este importantă într-o comunitate deoarece prin această modalitate protejăm mediul înconjurător şi reducem gradul de poluare”, a declarat consilierul județean Florin Tripon, care a vizitat orașul, adăugând: „Sunt sigur că în perioada următoare vom avea parte de investiţii asemănătoare şi în alte comunităţi de pe raza judeţului Arad”.

Urmează să derulăm în perioada următoare campanii de conştientizare cu privire la importanţa colectării selective. Adresez pe această cale cetăţenilor rugămintea să colecteze selectiv pentru a păstra un mediu înconjurător sănătos”, a anunțat primarul Flavius Chereji.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.