Ciprian Manguci (PSD): „Ceea ce PNL Arad trâmbițează drept o victorie a CJA, pentru zona Sebișului, nu este decât o șmecherie”

Ciprian Manguci (PSD): „Ceea ce PNL Arad trâmbițează drept o victorie a CJA, pentru zona Sebișului, nu este decât o șmecherie”

Ciprian Manguci, consilier județean al PSD, afirmă despre conducerea liberală a CJA că „e prinsă iar cu ocaua mică”.

„Ceea ce PNL Arad trâmbițează drept o victorie a CJA, pentru zona Sebișului, nu este altceva decât o șmecherie pe care Marinel Cionca a învățat-o de la Nicușor Ioțcu și la care liberalii au tot recurs de-a lungul vremii pentru a ne adormi vigilența. Și mă refer aici la transferul din domeniul public al Județului Arad (a se citi CJA) în patrimoniul administrațiilor locale (Sebiș, Ignești și Dezna) a responsabilității de a reabilita drumul județean 793 pe ruta Sebiș-Ignești-Minead. Adică, Cionca și compania se spală pe mâini și își recunosc tacit propria incompetență și incapacitatea de a finaliza vreo lucrare și în consecință o pasează primăriilor. Astfel nu vor putea fi acuzați vreodată că nu au respectat termene, că manopera este mizerabilă și drumul impracticabil. Cam asta este bărbăția conducerii CJA care literalmente se degrevează de orice responsabilitate. Mai au și tupeul să mulțumească pentru sprijin și să pretindă cu insolență că primarii au solicitat acest lucru. Exact ca pe vremea comuniștilor, ale căror practici de propagandă și acțiune se pare că le cunosc, când oamenii muncii, primii secretari și primarii îi solicitau lui Ceaușescu să adopte o măsură sau alta, care în fond își avea originea la centru. Pe cine credeți că păcăliți ?”spune Ciprian Manguci, consilier județean social-democrat.

 

 

  1. Baiete invata un pic de legislatie administrativa, nu vorbii , inainte de a te documenta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.