CNADNR a reacţionat în cazul Nădlac. Cine a executat lucrările demne de CARACAL

CNADNR a reacţionat în cazul Nădlac. Cine a executat lucrările demne de CARACAL

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reacţionat faţă de apariţia în presă a unor articole în care se făcea referire la lucrările executate sau în curs de execuţie de la Nădlac, care au stârnit amuzamentul sau, după caz, indignarea localnicilor.

„Amenajarea intersecţiei DN 7G cu DJ 709J este parte integrantă a obiectivului «Proiectare şi Execuţie Autostrada Nădlac – Arad şi Drum de Legătură, Lot 1 km 0+000 – 22+218»;

La această dată lucrările de execuţie aferente acestui obiectiv nu sunt finalizate, finalizarea acestora conform proiectului fiind integral în sarcina Antreprenorului «Asocierea Astaldi S.P.A. – Max Boegl România S.R.L.»;

La intersecţia DN 7G cu DJ 709J, în prezent se execută lucrări de relocare a conductei de apă;

După terminarea acestor lucrări, conform proiectului, se va proceda la racordarea trotuarelor adiacente DN 7G, cu trecerea de pietoni semnalizată şi marcată pe acesta.

Totodată se va asigura şi continuitatea trecerii de pietoni între cele două sensuri de circulaţie ale DN 7G, prin reconfigurarea insulei denivelate dintre sensuri”, se arată într-un comunicat de presă al CNADNR.

Vezi şi:

FOTO/ La Nădlac, ca la CARACAL! O trecere de pietoni CUM NU S-A MAI VĂZUT!  

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.