Comandantul Jandarmeriei Turce a adus un omagiu victimelor tragediei din Capitală

Comandantul Jandarmeriei Turce a adus un omagiu victimelor tragediei din Capitală

Impresionat de tragicul eveniment petrecut recent în capitală, comandantul general al Jandarmeriei Turce, Galip Mendi, alături de o delegație alcătuită din ofițeri jandarmi turci, s-a deplasat în cursul după-amiezii de 3 noiembrie, la locația clubului bucureștean Colectiv, unde a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor și a depus flori.

Delegația Jandarmeriei Turce se află în România, în perioada 03-06 noiembrie și efectuează o vizită oficială la Jandarmeria Română, instituție cu statut și atribuții similare, cu care are o strânsă relație de cooperare.

Astfel, marți, 03 noiembrie, delegația Jandameriei Turce a fost primită de inspectorul general al Jandarmeriei Române, Mircea Olaru, subiectele abordate pe timpul întâlnirii, de reprezentanții celor două instituții de aplicare a legii, referindu-se la teme de interes comune în domeniul asigurării ordinii și siguranței publice, precum și la identificarea unor noi posibilități și oportunități de pregătire a personalului.

2 Vizita Jandarmeria Turca

De asemenea, delegația Jandarmeriei Turce va efectua o vizită de informare la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Jandarmilor în domeniul Ordinii Publice, de la Ochiuri, județul Dâmbovița, unde le vor fi prezentate facilitățile și capacitățile de pregătire profesională în domeniul ordinii publice.

1 Vizita Jandarmeria Turca

Reprezentanții Jandarmeriei Turce vor putea urmări un amplu exercițiu demonstrativ prezentat de instructorii centrului, alături de jandarmi care lucrează în domeniul ordinii publice, din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița.

3 Vizita Jandarmeria Turca

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.