Comisar șef din IPJ Arad, REȚINUT și propus spre ARESTARE PREVENTIVĂ, pentru CONTRABANDĂ cu țigări (UPDATE)

Comisar șef din IPJ Arad, REȚINUT și propus spre ARESTARE PREVENTIVĂ, pentru CONTRABANDĂ cu țigări (UPDATE)

Contrabanda cu țigări fără timbru înflorește și cu ajutorul oamenilor legii.

Aproape că nu există localitate din județ în care la birtul satului să nu poți cumpăra țigări fără timbru. De asemenea, piețele din municipiu și cele din orașe și comune abundă de oferte, în special în zilele de târg. Este o realitate care nu mai poate fi negată, dar nici tolerată, mai ales că sâmbătă anchetatorii au reținut un comisar șef de poliție implicat în contrabanda cu țigări fără timbru. Și nu orice comisar, ci pe şefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu.

Asta după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au făcut nu mai puțin de 14 percheziţii domicilare în oraşul arădean şi în localitatea Gurba, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup criminal organizat.

În urma pechezițiilor, în locuinţa comisarului șef Cosmin Bratu au fost găsite 506 pachete cu ţigări fără timbru.

Cosmin Bratu a fost reţinut pentru 24 de ore, împreună cu alte patru persoane, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a declanşat în acest caz cercetarea prealabilă disciplinară şi se vor lua măsurile legale care se impun”, a declarat subinspector Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad,.

Conform procurorilor, Bratu ar fi aprovizionat alte persoane cu ţigări, pe care acestea le comercializau în folosul întregului grup.

UPDATE/ Instanța a decis astăzi plasarea sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, a comisarului șef Cosmin Bratu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.