„Comunitatea arădeană sprijină performanța”. 120 de elevi vor fi premiați pentru rezultatele obținute

„Comunitatea arădeană sprijină performanța”. 120 de elevi vor fi premiați pentru rezultatele obținute

Asociaţia Sfântul Martin din Arad organizează vineri, 4 noiembrie 2016, începând cu ora 18, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, o acţiune filantropică de promovare şi de susţinere a excelenţei în rândurile tineretului din Arad, intitulată „Comunitatea arădeană sprijină performanța”.

Evenimentul va consta în premierea performanţelor elevilor la învăţătură, arte, sport şi, în general, în orice domeniu al cunoaşterii şi acţiunii umane în care s-a realizat performanţă reală.

Pe baza unor liste furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi de Clubul Sportiv Municipal şi în urma informaţiilor culese de membrii Asociaţiei „Sfântul Martin”, vor fi premiaţi în cadrul evenimentului 120 de elevi din municipiu şi din judeţ. Premiile vor consta în bani, cărţi, suveniruri, diplome de merit, burse de studiu şi participarea în vara viitoare la o tabără. Fondul total de premiere este de aproximativ 11.000 de euro, astfel că fiecare premiant va primi 400 de lei, iar în cazul echipelor si trupelor performere fiecare membru va fi premiat cu 200 de lei. De asemenea, fiecare premiant va beneficia și de o intrare gratuită la o sală modernă de fitness, cu bazin de înot.

„Dat fiind că ni s-au alăturat ca parteneri și cele două universităţi arădene, Universitatea «Aurel Vlaicu» şi Universitatea de Vest «Vasile Goldiș», fiecare premiant va primi câte o carte de la fiecare universitate. Cele două universităţi vor oferi şi 20 de burse de studiu elevilor merituoşi care vor să continue studiile universitare în Arad. Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» va organiza și o tabără pentru toți premianții la Castelul Macea, în vara viitoare”, arată organizatorii.

Aceștia îşi propun ca evenimentul „Comunitatea arădeană sprijină performanța” să devină unul anual în care societatea arădeană să recunoască excelenţa, s-o potenţeze, s-o încurajeze şi s-o susţină.

„Având în cronologia asociaţiei noastre proiecte de ajutor umanitar, de educaţie şi de cultură, unele încheiate cu succes iar altele în plină desfăşurare, dorim ca prin acest proiect să susţinem şi să încurajăm, împreună cu întreaga societate arădeană, perspectivele de viitor ale tinerilor noştri. Conştienţi fiind că evenimentul din acest an nu cuprinde în totalitate numărul tinerilor performeri din Arad, apelăm la întreaga comunitate arădeană ca, pentru viitoarea ediţie, în cazul în care aveţi cunoştinţă de tineri cu realizări deosebite, să contactaţi Asociaţia Sfântul Martin la adresa de e-mail comunitatea.aradeana@oesb-est.com”, precizează organizatorii.

  1. Ce se ascunde sub masca oesb-est? nu cumva o organizatie secreta venita de undeva din vest, ca altfel era ori oesb-arad, ori oesb, dar est-ul asta pune semne de intrebare. Sa nu fie ceva un cal troian, ceva adus de niste smecherasi din vest pentru fraierit aradenii. Sper … sa se faca lunima cu acest oesb-est .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.