Confederaţia Patronatul Român propune Guvernului măsuri în sprijinul mediului de afaceri autohton

Confederaţia Patronatul Român propune Guvernului măsuri în sprijinul mediului de afaceri autohton

Reprezentanții Confederaţiei Patronatul Român au purtat discuții la Guvern pe tema modificărilor legislative pe care confederația le are în domeniul mediului de afaceri.

Potrivit lui Ioan Marin Crișan, membru în Colegiul Director al Confederaţiei Patronatul Român și președinte al filialei județene, este vorba despre îmbunătățirea legislației astfel încât mediul de afaceri autohton să nu mai fie „discriminat și sufocat” în favoarea celui străin.

„Întrucât Confederaţia Patronatul Român este interesată să sprijine activitatea membrilor şi partenerilor săi, ne bucură nespus deschiderea Guvernului României de a ne oferi oportunitatea de a promova ideile de îmbunătățire a legislației aplicabilă în domenile de activitate ale membrilor noştri. Vom centraliza, analiza, asuma și promova propunerile pe care le avem de modificare a legislației în toate sectoarele de activitate, pentru a nu mai sufoca şi discrimina mediul de afaceri autohton în favoarea celui străin”, a declarat Ioan Marin Crișan.

De remarcat, că în calitate de membru în Colegiul Director al Confederaţiei Patronatul Român, Ioan Marin Crișan a fost iniţiator şi susţinător al unor legi menite să susţină mediul de afaceri (legea prevenţiei, legea dialogului social, legea concurenţei neloiale).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.