COȘMAR pentru un tânăr STUDENT din vestul țării după ce a apelat la o PROSTITUATĂ DE LUX

COȘMAR pentru un tânăr STUDENT din vestul țării după ce a apelat la o PROSTITUATĂ DE LUX

Un tânăr student trăiește un adevărat coșmar după ce a apelat la serviciile unei prostituate de lux iar întâlnirea dintre cei doi a degenerat.

Studentul, în vârstă de 19 ani, din Deva, a fost condamnat în primă instanță pentru tâlhărie după ce a lovit-o pe prostituată și a deposedat-o de banii pe care i-a plătit pentru sex.

Neînțelegerile dintre cei doi au apărut în momentul în care tânăra a dorit să scurteze întâlnirea pentru care plătise studentul, pentru a ajunge la un alt client.

„Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună. Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat. Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt. Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se arată în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Deva.

Într-un final, prejudiciul a fost recuperat, fiind achitat de părinții studentului. Acesta din urmă a fost condamnat la doi ani de închisoare, dar sentința nu este definitivă.

Foto: Arhivă (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.