Criza abia a început, liberalii mint că s-a terminat

Criza abia a început, liberalii mint că s-a terminat

PRO România este singurul partid care vorbeşte deschis şi cinstit despre ce ne aşteaptă: criza economică, provocată de pandemie şi de deciziile greşite ale guvernului PNL. Victor Ponta şi PRO România sunt singurii care au pus în faţa românilor 5 măsuri clare anti-criză: venitul minim de criză pentru toţi românii, sprijin pentru firmele care păstrează locuri de muncă, testare gratuită pentru toţi românii, deschiderea şcolilor şi demnitatea celor care poartă haina militară. În tot acest timp, cei care au responsabilitatea guvernării, liberalii, mint că am depăşit deja criza iar PSD nu are măsuri adecvate pentru guvernare.

„Criza economică este mai dură decât în 2010 – va ţine mai mult decât Pandemia – este accelerată de lipsa măsurilor de sprijin şi de blocajele absurde introduse de Guvern – NU poate să fie rezolvată doar prin împrumuturi de miliarde de euro (banii nu rămân în ţară – dar dobânzile secătuiesc deja Bugetul)! În 2012 am luat ţara în criză – şi am demonstrat că putem să relansăm economia şi să facem viaţa oamenilor mai bună! În 2021 putem să reuşim din nou – fiţi PRO România pe 6 Decembrie!”, a spus Victor Ponta.

„Minciuna nu este o soluţie, avem nevoie de un guvern care ştie ce trebuie făcut. Acum, guvernul pune lacătul pe şcoli, pe afaceri. Au sacrificat şi şcoala şi multe alte domenii de activitate de dragul alegerilor. Probabil după vot, dacă îi lăsăm, ne vor închide din nou în case. Între timp economia se prăbuşeşte şi vom suporta consecinţele ani mulţi de acum încolo. În 6 decembrie, ieşiţi la vot pentru cei care vă spun adevărul, pentru cei pregătiţi să scoată ţara din criză: PRO România şi Victor Ponta!”, a declarat Flavius Măduţa, candidat PRO România pentru Camera Deputaţilor.

Articol realizat de SC Newsar Press la comanda PRO România – FILIALA ARAD, CMF 11200008

  1. VICTORAS TU DEJA ESTI CELEBRU „” MINTI PRECUM RESPIRI””

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.