Culoare, muzică, emoții și multă voie bună la primul vernisaj al Alexandrei Blănaru, „777BLN” (GALERIE FOTO)

Culoare, muzică, emoții și multă voie bună la primul vernisaj al Alexandrei Blănaru, „777BLN” (GALERIE FOTO)

Alexandra Blănaru, o tânără pictoriță de numai 25 de ani, și-a expus ieri lucrările în cadrul unui vernisaj organizat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. Denumirea expoziției „777 BLN” vine de la data și ora la care a avut loc, 7.07.2017, ora 19:00, iar BLN de la numele ei, Blănaru.

Evenimentul a fost unul deosebit, invitații fiind întâmpinați încă de la intrare cu un pahar de șampanie. Nu au lipsit muzica, barul cu cocktailuri, prăjiturile delicioase și aperitivele elegante, servite tuturor celor prezenți.

Picturile tinerei artiste, care, după cum spunea ea, reflectă emoțiile și sentimentele sale, au fost admirate de un public numeros. Alexandra Blănaru se inspiră din tot ceea ce o înconjoară, motiv pentru care lucrările ei au teme diverse, de la pictura abstractă până la peisaje.

Emoționată, Alexandra a ținut un scurt discurs în care le-a mulțumit tuturor care au ajutat-o la organizarea acestui frumos eveniment și, nu în ultimul rând, persoanelor care au participat la primul ei vernisaj.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.