Decorațiuni de Halloween în magazine

Decorațiuni de Halloween în magazine

Halloween-ul este o șansă foarte bună pentru comercianți de a interacționa cu clienții lor mult mai ușor ca în altă perioadă a anului. Standurile speciale, mai exact capetele de gondola pline cu cele necesare sărbătorii de Halloween și marketingul creativ, pot crește interesul clienților dvs. pentru magazin și îi pot determina să intre și să cumpere produsele necesare organizării acestei interesante sărbători.

Pentru ca cei care calcă pragul magazinului dvs. să simtă cu adevărat spiritul de Halloween trebuie să depuneți puțin mai mult efort. Nu este suficient să puneți doar câteva felinare realizate din dovleci în vitrina magazinului. Pentru a crea sau a vă optimiza marketingul și vânzările pentru Halloween 2019, iată câteva informații și tactici pe care să le utilizați în magazinul dvs.

Decorați-vă magazinul pentru Halloween 2019

Nu trebuie să fiți vindeți  foarte multe produse specifice de Halloween pentru a intra în spiritul sărbătorilor. Decorațiunile de Halloween frumos așezate pe capete de gondolă cu structură metalică vopsită în câmp electrostatic, permit clienților să observe, de îndată ce intră în magazin, că aveți produsele de sezon pe care și le doresc.

Răspândiți vestea creând vitrine tematice de Halloween. Așezați în vitrine produsele pe care le vindeți, creând un spațiu puțin înfricoșător, cu decorațiuni negre și portocalii, pânze de paianjen înfiorătoare și fantome înfricoșătoare care vor atrage atenția tuturor celor care se plimbă pe stradă. Astfel vor intra în magazinul dvs. și își vor începe călătoria prin magazin, printre rafturi pentru a ajunge în final la standurile sau mai bine zis la capetele de gondolă pe care sunt așezate produsele pe care doresc să le cumpere.

Și nu uitați de dovleci, dar deveniți creativi. Oricine poate crea un felinar din dovleac, dar nu toată lumea poate adapta un dovleac la afacerea sa. Dacă vindeți bijuterii, puteți crea o bijuterii de inspirație Ghoul. Dacă vindeți vin și bere, creați un butoi din dovleac. Ideea este să-i faceți pe oameni să vorbească despre decorațiunile și implicit produsele din magazin, iar apoi să vină să le cumpere.

Creați decorațiuni de Halloween în magazine cu ocazia unui eveniment dedicat acestei sărbători

Nu contează vârsta oamenilor, că au 5 ani sau 85 de ani, tuturor le place să petreacă, așa că o petrecere precum cea de Halloween este binevenită. Chiar dacă această sărbătoare este una împrumutată, an de an, românii organizează petreceri minunate cu ocazia acesteia.

Așadar, le puteți oferi acestora șansa de a-și achiziționa cele necesare pentru organizarea corespunzătoare a petrecerii. Pe lângă costume tematice pentru toate vârstele, puteți pune la dispoziția lor și diverse alte produse care i-ar putea ajuta să aibă parte de o seară de neuitat. Decorațiunile de Halloween joacă rolul principal. Ele nu pot lipsi de la nicio petrecere de acest gen. Prin urmare, nu pot lipsi de pe standurile dedicate acestei sărbători.

Evenimentele de tip training adună oamenii laolaltă, așa că luați în considerare organizarea unui eveniment despre  maniera de crearea a unui make-up înfricoșător sau despre sculptarea dovleacului. Ideea este să creați un sentiment de comunitate și să-i atrageți pe oameni în magazin, pentru a fi cu un pas mai aproape de vânzare.

De asemenea, nu uitați să așezați pe standuri diferite produse cu care oamenii să-și realizeze machiajul și cele necesare pentru sculparea dovleacului.

Dacă vreți să aveți succes în sectorul de retail, trebuie să-i determinați pe consumatori să se gândească la cumpărături – nu invers. Nu trebuie uitat că există persoane care nu se gândesc la  Halloween, având în vedere că nu este o sărbătoare românească. Dar, odată ce văd în vitrine sau pe standurile speciale decorațiunile înspăimântătoare, își dau seama că își doresc și ei să sărbătorească, așa că nu stau mult pe gânduri și își cumpără cele necesare.

Decorațiunile de Halloween de pe standuri vă pot ajuta să vă creșteți considerabil vânzările. Și chiar dacă nu obișnuiți să vindeți astfel de produse în magazin, faceți-o. De ce? Deoarece combinând produsele de bază cu oferte sezoniere demonstrați nu numai că aveți ce au nevoie cumpărătorii, ci și ceea ce își doresc cumpărătorii. Este posibil să nu vindeți sute de costume, dar cu siguranță veți vinde  numeroase decorațiuni.

Cheia este să oferiți clienților dvs. produse  care să îi încurajeze să cumpere articole la pachet – bomboane și lumânări, peruci și vin – cu scopul final de a încuraja viitoarele vizite la magazin.

Așadar, nu ezitați să amplasați în magazin capete de gondolă cu decorațiuni de Halloween, anul acesta. Pentru a achiziționa rafturi metalice pentru magazin (capete de gondolă, mai exact), de calitate și la prețuri excepționale, contactați echipa Rafturi metalice de la A la Z, căci nu veți regreta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.