Donaţie a unui spital din Frankfurt pentru Spitalul Judeţean

Donaţie a unui spital din Frankfurt pentru Spitalul Judeţean

Un spital din Frankfurt a făcut o donaţie în valoare de 10.000 de euro către Spitalul Clinc Judeţean de Urgenţă Arad. Este vorba de mobilier, aparatură electrică şi ustensile medicale: frigidere medicale, paturi electrice, noptiere, dulapuri şi scaune cu rotile, dar şi pampers, faşe sterile etc.

Ajutoarele au sosit prin intermediul Asociaţiei „Cetatea Voluntarilor”, în cadrul unei acţiuni coordonate de Ana Maria Nyeki.

„În ciuda investiţiilor masive făcute de Consiliul Judeţean Arad, de când am preluat Spitalul, mai avem mult de investit. Trebuie să recuperăm zeci de ani, în care nu s-a investit sau s-a investit foarte puţin, de aceea orice ajutor este binevenit. Mulţumesc pe această cale partenerilor germani, cât şi Asociaţiei «Cetatea Voluntarilor» pentru acest ajutor”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Cabinetul de Medicină dentară de Urgenţă, finalizat în decembrie
Nicolae Ioţcu a vizitat şi viitorul Cabinet de Medicină Dentară de Urgenţă, aflat în proces de finalizare. „În acest moment s-a recompartimentat spaţiul în care va funcţiona noul Cabinet şi preconizăm ca în luna decembrie lucrările să fie gata. Cabinetul de Medicină Dentară de Urgenţă este extrem de necesar, având în vedere că Spitalul Judeţean nu avea un astfel de serviciu medical”, a declarat Nicolae Ioţcu.

Consiliul Judeţean Arad a finanţat atât recompartimentarea spaţiului necesar bunei funcţionări a Cabinetului, cât şi dotarea acestuia cu aparatură, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ 200.000 de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.