Drum expres, cu patru benzi de circulație, între Arad și Oradea

Drum expres, cu patru benzi de circulație, între Arad și Oradea

Între Arad și Oradea va exista un drum expres de 100 de kilometri, cu patru benzi de circulație.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, și Florin Birta, primarul municipiului Oradea, pentru a pune pe tapet realizarea drumului expres Arad – Oradea.

,,Zilele următoare vom semna un protocol între cele două Consilii Județene și cele două Primării pentru a aloca fondurile necesare actualizării studiului de fezabilitate. Acest drum care va lega municipiile Oradea și Arad reprezintă prioritatea în colaborarea Arad-Bihor, județe conduse de PNL în următorii patru ani! Drumul expres Arad – Oradea va degreva traficul de pe DN79, va constitui o centură pentru localitățile de pe traseu, între care orașul Chișineu-Criș, și va aduce o dezvoltare economică în comunitățile pe care le traversează, prin crearea unei noi linii de comunicație”,  a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul leagă cele două coridoare europene: autostrada Transilvania și coridorul 4, dar este și o legătură strategică pe culoarul Nord-Sud în sud-estul Europei.

  1. felicitari pentru investitia preconizata. va fi o lucrare benefica pentru ALIANTA VESTULUI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.