Drumurile din Arad sunt CA DUPĂ BOMBARDAMENT! Primăria cheltuieşte ZECI DE MILIOANE de lei pe lucrări de PROASTĂ CALITATE (FOTO)

Drumurile din Arad sunt CA DUPĂ BOMBARDAMENT! Primăria cheltuieşte ZECI DE MILIOANE de lei pe lucrări de PROASTĂ CALITATE (FOTO)

Deși municipiul Arad alocă sume imense pentru străzi, drumurile pe care circulă arădenii sunt de cea mai proastă calitate, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

„Ca de obicei, odată cu venire primăverii, apar și craterele, de-a dreptul imense, în calea șoferilor care circulă pe drumurile din orașul nostru. Situația este generală, fiind afectate atât zonele centrale, cât și cartierele. Singura explicație o reprezintă calitatea slabă a lucrărilor de reparații curente și capitale efectuate de primărie. Cu toate acestea, sumele alocate pentru capitolul străzi sunt uriașe: în 2018, vor fi cheltuiți din bugetul local 33,3 milioane de lei pentru lucrări de reparații curente (simple peticiri ale gropilor) și încă 16 milioane de lei pentru reparații capitale la drumuri. Tot din buzunarul arădenilor vor mai pleca 9 milioane de lei pentru rambursarea împrumuturilor luate pentru străzi și transport în comun”, se arată în comunicat.

„Avem gropi uriașe în centrul orașului, iar în cartiere lucrurile nu stau mai bine. Situația se repetă în fiecare an, deoarece reparațiile sunt făcute superficial, fără respectarea cerințelor tehnologice. Primăria nu pare să fie interesată de calitate, în schimb performează la cantitatea de bani cheltuiți. Cu cele 40 de milioane alocate anul acesta pentru reparații la străzi, se putea construi o autostradă dintr-un capăt în celălalt al Aradului”, a declarat deputatul Sergiu Vlad.

  1. bvo Falca te iubim caca tine nu gasim!

    Raspunde
  2. USR somnul ratiunii naste monstrii! Daca tot nu aveti ce face macar ganditi-va la niste probleme curente ,care necesita rezolvare,cersetoria pe strazi, aurolacii, biciclistii,care circula pe trotuare si nu pe spatiile amenajate, parcarile nelegale, maidanezii si oamenii fara ocupatie si fara acte.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.