ELLI’s Cool – O nouă modă lansată de Eli Laslean. Designerul Primei Doamne deschide un centru educativ la Arad

ELLI’s Cool – O nouă modă lansată de Eli Laslean. Designerul Primei Doamne deschide un centru educativ la Arad

Eli Lăslean dă tonul educației prin muncă la ELLI’s Cool.

Eli Lăslean este economista care a îndrăznit să viseze frumos, a avut curajul să facă antreprenoriat în România pe zona de fashion, iar acum, după aproape 30 de ani, se poate mândri cu o carieră de succes. Brandul ELLIS lansat de ea la Arad în 1991 este îndrăgit şi preferat de femeile deosebite care i-au purtat şi cumpărat creațiile.

„De la mama mea am învățat să mânuiesc acul şi aţa, foarfecele … am învățat să cos, să tricotez, să croşetez, să creez frumuseți. Din mânuțele mele s-au născut mici opere de artă, de care îmi amintesc cu drag …În școală am învățat să cos la maşină şi am descoperit satisfacția de a fi harnică, în orele de atelier …apoi am căutat tipare în Revista Burda şi am început să-mi fac primele hăinuțe …De la prima rochiţă croită pe podeaua camerei mele şi până la rochiile Primei Doamne, aplaudate de Brigitte Macron a fost cale lungă …Despre acest drum şi cum se poate ajunge la succes îmi propun să le povestesc copiilor, tinerilor, să-i inspir pe cei care își doresc un SUCCES autentic în viaţă şi carieră”, spune Eli Lăslean.

„ELLI’s Cool este proiectul meu de suflet, pe care l-am gandit și l-am testat în ultimii ani. Tinerii acestei țări sunt minunaţi, am mare încredere în ei. Trebuie doar să le oferim șansa de a descoperi ceea ce le place, ce îi fascinează, care este talentul lor. Asta își propune acest proiect – să-i inspire pe tineri să își descopere vocația, iar prin activitățile lucrative să-şi manifeste creativitatea”, adaugă designerul arădean.

Atelierele ELLI’s Cool vor fi Ateliere de Creativitate, de Originalitate sau de Măiestrie, unde tinerii vor fi inițiați în arta frumosului. Care sunt acestea ?

– Desen și Pictură

-Design Vestimentar

-Modelling

-Stil personal

-Cusut manual, tricotat, croşetat

-Bune maniere

-Educație Financiară

„Proiectul Președintelui Iohannis -ROMANIA EDUCATĂ mi-a dat curaj să ies public și să anunț acest nou proiect ELLI’s Cool, pe care l-am gândit în completarea cunoștințelor pe care copiii le primesc în şcoală. Vom avea parteneriat cu Facultatea de Design, dar şi cu Colegiul M. Nicoară şi alte licee din Arad. Lansez pe acestă cale o invitație către toți agenții economici, dar şi persoanele fizice care doresc să sprijine acest proiect şi să se implice în educația prin muncă  a tinerilor, să-mi fie alături!”, declară Eli Lăslean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.