Evenimente culturale gustate de public în această vară, la Arad

Evenimente culturale gustate de public în această vară, la Arad

Vara culturală arădeană a adus evenimente culturale apreciate de public, cu o mare diversitate de activităţi, artişti consacraţi ai scenei naţionale, piese de teatru şi şi spectacole de operă de referinţă, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, apreciază faptul că arădenii au fost prezenţi în număr mare la oferta culturală a CJA şi a Primăriei Municipiului Arad. „Ieri s-a tras cortina peste Teatrul de Vară, după trei luni de spectacole şi concerte, perioadă în care i-am putut admira pe Ion Caramitru, Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Nicu Alifantis, Anca Sigartău, Carmen Tănase şi multe alte nume de rezonanţă ale scenei româneşti. Finalul a fost pe măsură, cu un concert extraordinar, cu soprana Carmen Gurban şi tenorul Cosmin Ifrim, acompaniaţi de Ansamblul Johann Strauss Modern. De fiecare dată, incinta Teatrului de Vară a fost neîncăpătoare, media spectatorilor fiind de 1200 de iubitori de cultură pentru fiecare spectacol”, a precizat Sergiu Bîlcea, prezent la majoritatea spectacolelor.

„Teatrul de Vară şi Zilele Aradului, unde de asemenea a fost un aflux de spectatori, au confirmat, dacă mai era nevoie, că arădenii sunt iubitori de cultură, consumatori exigenţi. La Zilele Aradului, de un real succes s-au bucurat interpreţi precum Corina Chiriac, Mirabela Dauer sau Gabriel Dorobanţu. Consider că în această vară arădenii au avut parte de un adevărat regal cultural, iar colaborarea dintre Consiliul Judeţean şi Primărie a fost benefică”, a mai precizat Sergiu Bîlcea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.