EXPLOATAŢI/ Angajaţii români din fabricile Zara şi H&M au salarii mizerabile!

EXPLOATAŢI/ Angajaţii români din fabricile Zara şi H&M au salarii mizerabile!

Potrivit organizaţiei Clean Clothes Campaign, cei mai importanţi jucători din retailul de îmbrăcăminte, în frunte cu Zara şi H&M, lucrează în România cu fabrici în care îşi plătesc angajaţii cu salarii sub minimul pe economie. Sumele primite de angajaţi nu le sunt suficiente acestora pentru a-şi acoperi cheltuielile lunare.

Clean Clothes Campaign militaeză pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru în industria textilă.

Reprezentanţii organizaţiei au afirmat că, începând din 2013, angajaţii respectivelor fabrici de îmbrăcăminte din România, Bulgaria şi Macedonia au salariul minim net mai mic decât cel din China.

Sursa: Realitatea TV

  1. sfat: nu mai cumparati de la nesimtitii astia!!

    Raspunde
  2. credeti ca numai acolo sant exploatati angajatii? peste tot e la fel si ne miram de ce pleaca oamenii in strainatate chiar daca e greu departe de familie dar sant respectati de straini(unde nu romanul e sef ca daca el e atunci….?)

    Raspunde
  3. Romanii sunt sclavi in tara si in afara ei! TRIST!

    Raspunde
  4. In toate domeniile suntem prost platiti, avem noroc ca ne mai scot parlamentarii si tot ce e legat de ei, aia din televiziune, sportivii si cantaretii. Ca altfel salariu mediu net pe tara ar fi de 800 RON. Noroc cu ei, asa avem si noi 1600 RON :).
    E bine ca ati aflat acum decat mai tarziu ca romanii mananca covrigi zi de zi :D.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.