Forumul Economic Internațional de la Arad mediatizat  în Republica Moldova

Forumul Economic Internațional de la Arad mediatizat  în Republica Moldova

Forumul Economic Internațional de la Arad a fost mediatizat în Republica Moldova.

În 20 martie 2017, la Chișinău, a avut loc o conferință de presă prin care s-a mediatizat Forumul Economic Internațional, care se va desfășura la Arad, în perioada 21-23 aprilie 2017.  La acest eveniment au participat Dr. Antoniu Martin , președintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație, precum și omologul său din Republica Moldova, Adrian Furculiță.

Adrian Furculiță a prezentat importanța acestui eveniment economic pentru firmele și mediul administrativ din Republica Moldova, reliefând necesitatea schimbului de experiență, precum și preluarea de expertiză de la firme din România și Europa.

Antoniu Martin a prezentat oportunitățile economice oferite de zona de vest a României, cu precădere de orașul și județul Arad.

Adrian Furculiță , președinte al CIAD în Republica Moldova, a subliniat: „Una dintre principalele provocări care stau în fața firmelor din Republica Moldova o reprezintă atragerea de resurse financiare dublată de necesitatea formării resurselor umane la nivel competitiv, aspecte la care poate contribui participarea la un eveniment economic internațional de referință”.

Forumul Economic Internațional de la Arad va reuni firme și reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și reprezentanți ai mediului politic și administrativ din România, Republica Moldova, Italia, Serbia și Ungaria. Va fi o foarte bună oportunitate de cunoaștere reciprocă, de realizare a unor parteneriate, a unor schimburi de experiență. Semnalele pe care deja le avem sunt foarte bune, în sensul în care un număr foarte mare de firme din țările amintite s-au înscris și se vor înscrie în perioada următoare la evenimentul economic”, a declarat Dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al CIAD.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.