GARĂ CFR, AMENDATĂ de Protecția Consumatorului pentru CONDIȚIILE pe care le oferă

GARĂ CFR, AMENDATĂ de Protecția Consumatorului pentru CONDIȚIILE pe care le oferă

Compania CFR a fost amendată cu 15.000 de lei de Protecţia Consumatorului Harghita, pentru condiţiile din gara aflată în localitatea Siculeni. Oamenii trebuiau să aştepte trenul într-o sală insalubră, neîncălzită şi neluminată, cu scaune rupte şi pereţi murdari şi afumaţi. În plus, comisarii au constatat că autorizaţia emisă de Autoritatea Feroviară Română nu mai era valabilă.

„Scaune murdare, rupte, cu diferite şuruburi ieşite, pereţi murdari, arşi, afumaţi. Nu există nicio sursă de căldură. Astfel, temperatura este aproape identică celei de afară, deoarece tâmplăria este stricată. În gară nu există corpuri de iluminat aproape deloc, fiind întuneric pe timp de noapte”, a explicat șeful Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Harghita, Laurenţiu Moldovan.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, mai multe persoane au depus reclamaţii privind „condiţiile groaznice” oferite de CFR Călători în sălile de aşteptare din gări, în special în cele din zonele rurale.

Gara din Siculeni nu este singura din judeţul Harghita fără curent electric şi încălzire, altele nu au nici canalizare sau apă curentă.

Foto: forumtrenuri.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.