Gigi BECALI, ELIBERAT CONDIȚIONAT

Gigi BECALI, ELIBERAT CONDIȚIONAT

Gigi Becali va fi eliberat condiţionat, a hotărât vineri Judecătoria Medgidia.

Decizia poate fi însă atacată cu recurs de procurori. În cazul în care aceştia nu vor face recurs, finanţatorul Stelei va fi eliberat săptămâna viitoare.

„Probabil că procurorii vor contesta această decizie. Dacă n-o vor contesta, atunci Becali va pleca acasă peste 3 zile. Dacă o vor contesta şi va fi respinsă contestaţia, atunci va fi pusă în aplicare eliberarea condiţionată. Dacă vor contesta şi va fi acceptată contestaţia, atunci va fi anulată decizia de azi”, a precizat avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad.

Becali a fost adus vineri dimineaţă la Judecătoria Medgidia, după ce Comisia Naţională pentru eliberarea condiţionată a decis că patronul „roș-albaștrilor” întruneşte toate condiţiile pentru a fi liber.

În fața judecătorilor, Becali a făcut din nou show şi a promis chiar că va învesti la clubul de handbal HCM Constanța, precum şi că va renunţa la viaţa publică.

Becali a fost încarcerat la data de 20 mai 2013, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi la alţi trei în Dosarul Valiza. Pedepsele s-au contopit, iar finanţatorul Stelei s-a ales cu un spor de pedeapsă de încă 6 luni.

În timpul petrecut în închisoare, Becali a primit mai multe permisii, chiar dacă la prima a încălcat mai multe reguli şi s-a ales cu sancţiuni.

A fost recompensat de 11 ori în timpul detenţiei şi a participat la toate activităţile din penitenciar, conform avocatului său. De asemenea, a scris două cărţi.

Foto: gsp.ro

  1. Becali a scris doua carti? hai ma ce dracu sunteti cretini? ala nu stie sa vorbeasca cum sa scrie el 2 carti? despre ce? despre crescut oile si pokemon?

    Raspunde
  2. Asta cu scrisul cărţilor este o chichiţă avocăţească, mâzgăleşti ceva într-un caiet şi se pune că „munceşti” deoarece scrisul unei cărţi este considerată muncă intelectuala. Şi daca munceşti, evident că beneficiezi de permisii şi recucerea pedepsei prin transformare în eliberare condiţionata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.