INCENDIU puternic azi-noapte, în Arad. Patru femei și un copil de un an ajuns în spital

INCENDIU puternic azi-noapte, în Arad. Patru femei și un copil de un an ajuns în spital

Patru femei și un copil de un an au fost evacuați azi-noapte în urma unui incendiu care a izbucnit într-o casă din municipiul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, victimele – care au suferit atacuri de panică – au fost preluate de echipaje de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean și transportate în stare bună la spital.

Una dintre femei, în vârstă de 25 de ani, a suferit arsuri de gradul I pe mâini și pe picioare.

Incendiul a avut loc într-o casă de pe strada T. Pacateanu.

UPDATE: ISU a dat publicităţii cum a avut loc evenimentul. „În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga casă, favorizat de o butelie deschisă şi rumegușul pentru încălzire şi cu posibilitatea de propagare la alte două imobile învecinate. În casă locuiau 12 persoane, toate s-au autoevacuat, dar 3 femei și un copil de un an erau în curtea din spate și au fost scoase de pompieri. În urma evaluărilor medicale, o femeie de aproximativ 25 de ani a fost preluată de echipajul SAJ cu arsuri pe membrele inferioare și superioare și transportată la UPU. Pentru alte 3 femei au fost acordate îngrijirii medicale în urma unor intoxicații ușoare și atac de panică. Incendiul a fost localizat în limitele găsite și stins după aproximativ 3 ore de intervenție. Cauza probabilă „foc deschis în spaţii deschise ca urmare a inițierii aprinderii cu un lichid ușor inflamabil””, precizează reprezentanţii ISU Arad.

Foto 1: Arhiva

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.