Infotrip pentru promovarea judeţului Arad în Ungaria şi Serbia

Infotrip pentru promovarea judeţului Arad în Ungaria şi Serbia

Consiliul Judeţean Arad va organiza, la sfârşitul lunii iulie, un Infotrip, o prezentare a turistică a judeţului Arad, unde invitaţi sunt reprezentanţii presei, atât cei din judeţul nostru, cât şi cei din judeţele din regiune, din România şi ţările vecine – Ungaria şi Serbia (judeţele Csongrad, Bacs Kiskun şi Vojvodina). „Documentarea” se va întinde pe două sau trei zile, în care vor fi prezentate obiectivele turistice de referinţă ale judeţului nostru.

În program este prevăzută vizitarea Parcului Natural „Lunca Mureşului” (foto), în canoe, dar şi parcurgerea unor trasee montane, turismul ecumenic (Mănăstirea Maria Radna, biserici de lemn), turismul gastronomic şi tot ceea ce poate Aradul să promoveze în acest domeniu.

„Dorim ca vecinii noştri, în primul rând, să cunoască oferta noastră turistică, iar reprezentanţii mass-media din judeţele învecinate sau cu care avem legături tradiţionale reprezintă cea mai bună oportunitate de a ne promova turismul. Pregătim, pentru revigorarea turismului arădean, inclusiv 10.000 de hărţi ale judeţului, în format mare, având pe verso cele şase trasee turistice judeţene”, a declarat Andrei Ando, directorul Direcţiei de Comunicare şi Strategii, în componenţa căreia se află şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.