Îngrijire profundă: topul celor mai populare măști faciale

Îngrijire profundă: topul celor mai populare măști faciale

Pielea facială necesită o îngrijire suplimentară indiferent de anotimp, climă, circumstanțe sau factorii externi.

Pe lângă o nutriție bogată în elemente naturale, consumul a minim 2 litri de apă pe zi și un regim sănătos de viață este recomandat să aplici de cel mult 3 ori pe săptămână o mască intensivă, aleasă în conformitate cu necesitățile individuale ale tenului. Poți opta atât pentru măștile profund hidratante, nutritive, matifiante, purificatoare sau exfoliante. Majoritatea măștilor faciale au capacitatea de a se adapta  ușor tipului individual de ten. Acestea sunt benefice atât pentru netezirea ridurilor, iluminarea, hidratarea și exfolierea tenului, cât și pentru nutriția, protecția și curățarea feței.

Să descoperim împreună care sunt cele mai populare și efective măști faciale:

  • Mască hidratantă

Este perfectă atât pentru îngrijirea tenului normal, cât și uscat. Formula sa activă menține nivelul optim de umiditate în celule,  lasă un aspect radiant, combate deshidratarea țesuturilor și consolidează starea generală a epidermei. Produsele hidratante conțin de regulă extracte naturale de aloe vera, lapte, miere, banane sau acid hialuronic. Dețin o textură cremoasă, ce  asigură un efect calmant și lasă o senzație relaxantă. Masca de față trebuie aplicată de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, pentru a obține un rezultat pe măsura așteptărilor. După utilizare, tenul capătă un aspect luminos, neted și catifelat.

  • Mască matifiantă

Este perfectă pentru îngrijirea tenului gras și mixt.  Compoziția  nutritivă are la bază extracte natural de citrice, argilă, nămol sau ceai verde. Masca echilibrează excesul de sebum și lasă un aspect matifiant. Produsul cosmetic oferă o curățare delicată și nu blochează porii, datorită proprietăților sale purificatoare. Ingredientele naturale accelerează metabolismul celular și îmbunătățește tonusul.

  • Mască anti-rid

Este recomandată pentru  îngrijirea tenului după vârsta de 30 de ani.  Masca restabilește elasticitatea și fermitatea epidermei, asigurând un efect de lifting. Netezește și reduce vizibilitatea ridurilor fine. Compoziția activă are la bază un complex natural de extracte vegetale, ceai verde sau cofeina, uleiuri esențiale și vitamine( A,B, C și E).

  • Mască exfoliantă

Oferă o curățare profundă și înlătură toate impuritățile de la suprafața pielii.          Masca exfoliantă poate fi aplicată de  maxim 1-2 ori pe săptămână, pentru a evita perturbarea echilibrului hidrolipidic al epidermei.  După utilizare, lasă o senzație revigorantă și oferă proprietăți calmante. Netezește,purifică și întinde perfect tenul.  Textura fină formează o peliculă transparentă la suprafața epidermei, care se usucă și este îndepărtată ușor cu ajutorul apei. Masca exfoliantă este potrivită pentru curățarea tenului problematic,  predispus la apariția acneei și a punctelor negre. Compoziția nutritivă are la baza extracte naturale de citrice, mentă, lavandă, castraveți sau alte plante cu efect purificator.

Oferă o îngrijire profundă tenului – ai grijă de sănătatea ta!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.